Eyeliner / infralash

Een mooi aangebrachte eyeliner zorgt voor sprekende ogen!

De eyeliner kan op verschillende manieren worden toegepast.

 

Om een goed advies te geven welke PMU eyeliner het beste bij je past nodigen wij je graag uit in de praktijk. Niet alle eyeliners kunnen bij iedereen. Dit heeft te maken met de huid en de oogvorm.

 

Wij geven graag een passend advies.

 

De gemakken van Pmu

• geen uitloop van make-up

• altijd symmetrisch

• tijdbesparend

 

 

Infralash: De meest natuurlijke vorm van een Pmu eyeliner. Een mooie subtiele eyeliner tussen de wimpers die net dat beetje meer geeft en de ogen laat spreken. Het geeft als ware meer diepte aan de ogen en je wimpers ogen voller. Door het natuurlijke resultaat is deze behandeling over het algemeen geschikt voor iedereen.

 

Eyeliner: Een strakke eyeliner met of zonder wing is vandaag de dag een veel gevraagde behandeling. De eyeliner is geschikt voor mensen die meer een make-up look willen. De dikte van de eyeliner kan aangepast worden en de wing bepalen door goed te kijken wat mogelijk is en passend bij uw ogen.

 

Prijs infralash €195

Dit is incl een nabehandeling die 6 tot 12 weken na de eerste behandeling zal plaats vinden. U ontvangt alle informatie over de nazorg en kunt de gehele periode contact opnemen voor vragen of opmerkingen.