Wat is permanente make up?

 

Met permanente make up creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen, strakke eyeliners of een subtiele infralash. Dmv een dun naaldje pigmenten we in de bovenste huidlaag. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen en eyeliner. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 1/1,5  jaar zodat de kleur optimaal blijft.

 

Let erop dat permanente make-up geen Tattoo is, het zal niet op de huid liggen zoals normale make-up wel doet. Wij staan voor natuurlijke resultaten, waardoor we zacht en poederig zullen werken bij de wenkbrauwen en strak bij de eyeliner. 

 

 

Wij streven naar perfectie en eerlijkheid! 

 

Perfectie: De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en veel opleidingen en masterclasses gevolgd!

 

Eerlijkheid: Wat kan er wel en wat kan er niet?

Wanneer je twijfelt over permanente make-up kunt u een afspraak maken voor een intake. De kosten worden in mindering gebracht wanneer er vervolgens een afspraak gepland wordt voor een Pmu behandeling.

 

Tijdens de intake bespreken we alle mogelijkheden en proberen we al uw wensen mee te nemen in ons advies.

Echter zullen wij altijd een eerlijk advies geven over wat wel en niet kan! 

 

 

Belangrijk! 

Mai Care is uiteraard goedgekeurd door de GGD en voldoet aan alle richtlijnen.  


Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Mai care aan het goede adres! De salon staat voor kwaliteit en service en ontwikkeld zich continu om u de nieuwste trends te kunnen bieden binnen de beauty branche. Trainingen en scholing bij de juiste vakopleidingen houden ons alert en scherp.