Trainingen

Mai Care bied verschillende trainingen aan op het gebied van wenkbrauwen. Ben je startende of al enige tijd bekend met verschillende wenkbrauw behandelingen dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Met 15 jaar ervaring en me te hebben gespecialiseerd in wenkbrauwen door verschillende opleidingen, trainingen en masterclasses te volgen bij grote merken Ben ik begonnen met het opzetten van verschillende trainingen. Denk hierbij aan perfectie trainingen, opfrisdagen of basis trainingen. We hebben onze kennis gebundeld en kijken ernaar uit om deze kennis over te dragen. 

 

Elke training zal vooraf voorbereid worden op je wensen en leerdoelen. Zo kunnen we cursisten helpen daar waar nodig. Herhaling van technieken is een must maar ons doel is om je tijdens de training naar een hoger level te tillen. Alle trainingen zullen 1 op 1 gegeven worden of met maximaal een groepje van 2  zodat u alle aandacht krijgt die nodig is. 


Cursus allround browstyliste 

 

Wil jij leren hoe je de perfecte wenkbrauwen kunt maken? Tijdens de allround browstyliste training leer je diverse technieken om de wenkbrauwen te modelleren en te shapen. De training is leerzaam en interessant voor elke stylist, ongeacht het ervaringsniveau.

 

Stap voor stap leren we je alles wat je moet weten om die mooie, perfecte wenkbrauwen te creëren. Naast theorie werken we ook op 2 modellen om alles meteen in de praktijk te brengen. Tijdens de training mag er onbeperkt gebruik worden gemaakt van de producten uit de salon. Zo kun je uitgebreid kennis maken met producten, kleuren en materialen. Achteraf weet je dan ook exact wat je nodig hebt om de behandeling uit te kunnen voeren in eigen praktijk.

 

Heb je de training allround browstyliste afgerond ontvang je ook na de training de volledige ondersteuning voor vragen en advies. 

 

Inhoud allround browstyliste training 1 volledige dag

-  theorie (productkennis, kleurbepaling tinten etc)

-  basis/uitgebreide brow mapping

-  demonstratie 

-  praktijk model 1 (browmapping, waxen, tinten, stylen)

-  heerlijk verzorgde lunch

-  theorie (productkennis hybride tint, kleurbepaling,  etc)

- praktijk model 2 (browmapping, waxen, hybride tinten, stylen)

- foto's maken/bewerken

- certificaat

 

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur 

kosten: €400 excl btw

 

 


Hybride tint

Voor iedereen die al ervaring met browstyling heeft, maar graag met hybride tint wil gaan werken is dit een mooie training. Leer alle tips en tricks voor mooie natuurlijke maar strakke wenkbrauwen. 

Hybride tint is één van de nieuwste technieken en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Je leert alle ins en outs Tijdens onze training voor de meest strak gevormde wenkbrauwen. Tijdens de training krijg je theorie en lopen we de behandeling stap voor stap met je door. om alles in de praktijk te brengen werken we op 2 modellen. Tijdens de training mag er onbeperkt gebruik worden gemaakt van de producten uit de salon. Zo kun je uitgebreid kennis maken met producten, kleuren en materialen. Achteraf weet je dan ook exact wat je nodig hebt om de behandeling uit te kunnen voeren in eigen praktijk.

 

Wij werken tijdens de hybride tinting met de verf van Elan. 

 

Heb je de training hybride tint brows goed afgerond ontvang je na de training een certificaat als bewijs van deelname. Na de training krijg je volledige ondersteuning voor vragen en advies. 

 

Inhoud hybrite tint brow training:

-  theorie (productkennis, kleurbepaling etc)

-  uitgebreide brow mapping

-  demo model 1 (browmapping, waxen, tinten dmv hybride tint, stylen)

-  praktijk model 2 (browmapping, waxen, tinten dmv hybride tint, stylen)

-  foto's maken/bewerken

-  certificaat

 

 

Tijd: 9.00 tot 12.00 uur

kosten: €250 excl btw


Brow lamination/browlift

De nieuwste trend op het gebied van wenkbrauw behandelingen is de browlift. Heb jij al enige ervaring en wil jij je verder specialiseren op het gebied van wenkbrauwen?

 

Tijdens de training Brow Lamination leer je het corrigeren van de vorm, onhandelbare wenkbrauwen en laten we zien hoe we opties vollere wenkbrauwen creëren.

 

Tijdens de training wordt er gewerkt met het merk Thuya en wij mogen met trots melden dat we gecertificeerd zijn tot opleidingspunt van Thuya.

 

Je leert naast de browlift ook hoe je de wenkbrauwen kunt tinten met de thuya wenkbrauw verf, met tips om ze mooi strak of fluffy te stylen. Je ontvangt een trainingsboek met alle ins en outs zodat je na de training alles kunt terug lezen.

 

Inhoud browlamination training:

- Theorie (incl trainingsboek)

- product kennis

- werken op 2 modellen

- foto's bewerken

- ondersteuning na de training

- Certificaat

 

Tijd: 9 tot 12.30 uur

Kosten: €250 excl btw

 

 

Masterclass ombre powder brows 

Heeft u al enige ervaring in dit vak en wilt u echt gaan specialiseren in powderbrows?

Tijdens de masterclass leert u alle nieuwe technieken op het gebied van powderbrows. We streven naar absolute perfectie in de techniek powderbrows, ook wel poedertechniek genoemd. Door de 1 op 1 training of Max 2 deelnemers krijgt u alle aandacht die nodig is en kunnen we ons focussen op uw wensen!

 

Inhoud powderbrows training:

- symmetrie in de wenkbrauwen

- browmapping (perfect voortekenen) 

- pigment en naaldkeuzen 

- oefenen op latex 

- werken op model 

- mooie voor en na foto's

- hoe wij de nazorg adviseren

- ondersteuning na de masterclass

- gebruik van onze materialen (eigen machine)

- certificaat powderbrows 

- lunch 

 

tijd: 1 dag 9.30 uur tot 16.30 uur 

kosten: €550