IS EEN INTENSIEVE PEELING GESCHIKT VOOR MIJ?


Chemische peelings worden snel de nummer één van de klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laser kunnen ze rimpels, pigmentvlekken en vlekken aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten in de stoel van de therapeut kan de huid zichtbaar verjongen om een zachter, gladder en jeugdiger ogend uiterlijk te verkrijgen.


Welke Peel is geschikt voor mij?

 

REWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

 

EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

 

CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

 

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

 

EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

 

 
- NIEUW -

MONO PEELS

 

Medik8 biedt tevens single-acid peelings voor specifieke, gerichte huidverbetering. Deze Peel gaat over de bovengenoemde Peels voor een nog intensievere werking. Ze hebben verschillende sterkten. Wij bepalen de lagen van ingrediënten die uw huid nodig heeft volgens huidadvies en wensen. 

MONO MANDELIC TR

30% L-Amandelzuur professional peeling.

 

MONO LACTIC TR

30%, 50% L-Melkzuur professional peeling.

 

MONO GLYCOLIC TR

30%, 50%, 70% Glycolzuur professional peeling.

 

WIST JE DAT?

Peelings zijn eveneens geweldig als anti-ageing behandeling voor uw handen, of om acne op de rug en zelfs de onderarmen of bikinilijn te behandelen

 


Wij adviseren een kuur voor de beste resultaten. 

We luisteren naar uw wensen en kijken naar uw huid. Wij geven eerlijk advies zodat u weet wat er haalbaar is. Samen kijken we wat nodig is om de gewenste doel te behalen. 

U zult gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig hebben. De behandeling zal om de 2 weken plaats vinden. 

Kosten voor een kuur 6 behandelingen: €425 dit mag in delen worden voldaan. In de kuur zit een Huidverbeterings set inbegrepen twv €45, deze producten ondersteunen de peeling en bereiden uw huid hierop voor.


Prijs losse behandeling  €75 


Hier onder enkele voorbeelden van behaalde resultaten bij Mai Care