Medik8 behandelingen gericht op huidverbetering.

 

Naast peelings bieden we ook professionele gezichtsbehandelingen aan die meestal stappen omvatten zoals peeling, massage en hydratatie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Het gebruik van producten van professionele sterkte in een reeks behandelingen helpt de huidtextuur en huidstevigheid te verbeteren terwijl de huid straalt. Medik8 staat bekend om de csa filosofie, in al onze behandelingen wordt gebruik gemaakt van vitamine C, zonbescherming en vitamine A.

PLATINUM FACIAL €79,95

Onze kenmerkende facial. Een echte behandelingsinnovatie die zichtbare en direct huidverjongende resultaten levert.

 

GLOWING FACIAL €77

Een krachtige gezichtsbehandeling met een intense boost van verhelderende ingrediënten, waaronder vitamine C, om de celvernieuwing en de huidteint te verbeteren.

 

CALMING FACIAL €77

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl tegelijkertijd het comfort wordt hersteld.

 

CLARITY FACIAL €66

Extracten van passiebloem en cranberryfruit werken in harmonie voor een diepreinigende werking om een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint te herstellen.

 

PORE REFINING FACIAL €66

Een huid-perfectionerende gezichtsbehandeling met een gerichte aanpak om de verschijning van vergrote poriën aan te pakken.

 

DEEP HYDRATION FACIAL €66

Een multi-level hydratatiebehandeling die intense voeding biedt voor een droge en vochtarme huid.


Teens facial 

Een behandeling speciaal gericht op de tienerhuid. Een reinigende behandeling met milde producten.